Hydro Cup

Storslem på Hydro Cup for J2005

Frei J2005 dro forventningsfulle til Sunndalen for årets Hydro Cup. 200 fotballminutter senere, fordelt over tre dager, så kan man trygt si at cupen ble en gedigen suksess både sportslig og sosialt.

Storslem på Hydro Cup for J2005

Fredagskveld spilte vi vår første kamp mot Sunndal på Statkraftbanen. Vi var spente da vi ikke har spilt på ekte gress denne sesongen. Topp motiverte jenter brettet opp armene og vant tilslutt komfortabelt 3-0 mot gress-spesialistene.

Dagen etter var en eneste lang parademarsj. Vi startet med 4-0 mot Langfjord fra Romsdalen, deretter hele 11-3 mot Oppdal, for å så avslutte dagen med 2-0 over IL Trond fra Trondheim. Da var det godt å kunne ta en time-out med en dukkert i Driva. Det var en dyktig sliten gjeng som nesten slukna før de traff puta, etter en begivenhetsrik dag i deilig sommertemperatur.

På søndag hadde vi vår siste kamp. På motsatt side stod Molde 1. Jentene våre tok ut sine siste krefter og gav seg ikke før det stod 6-0 på resultattavla.

Gjennom hele turneringen har vi malt våre motstandere i stykker med et raskt pasnings- og kombinasjonsspill. Det har vanket skryt fra motstandertrenere og imponerte tilskuere. Det ble nesten for mye av det gode til slutt. :)

Takk til Daria, Marcelie, Sissel, Mia, Vilde, Julie, Thea Eline og Linnea for en fantastisk helg vi sent vil glemme.

- Aina, Viggo og Øystein


Scroll til toppen