Fotballskole

Stoke City samarbeider med Frei FK

5. til 9. juli 2017 får vi besøk av Stoke City FC `s fotballakademi.

 

Stoke City samarbeider med Frei FK

Frei FK har nå fått 100% bekreftet at vi er valgt ut som samarbeidspartner og får anledning til å gjennomføre fotballskole med Premier League standard for våre ungdommer i juli 2017. Stoke City FC vil stille med profesjonelle trenere fra sitt fotballakademi.

Stoke Citys ungdomsavdeling – i samarbeid med Stoke City Supporters Branch Norway, arrangerer fotballskoler og treningsleirer i Norge, tilbudet også i gang i Norge, med gode tilbakemeldinger. 

Først ute var Rælingen utenfor Oslo i 2015. De gjentok suksessen i 2016, og vil også arrangere fotballskole i 2017.

I tillegg vil også ungdommer tilhørende andre klubber være velkommen til å delta. Tilbakemeldingene fra tidligere arrangører går på at opplegget er profesjonelt, spennende og betydelig rimeligere enn mange andre lignende tilbud fra utenlandske klubber.   

Påmeldingsavgiften er satt til 2250,- kr. pr. deltaker. Deltagerne får 5 timers samling hver dag i fem dager fra onsdag til søndag, en Stokedrakt og andre Stoke-effekter.

Opplegget for treningsleiren vil bli spesialtilpasset etter klubbens behov og ønsker. I utgangspunktet er opplegget lagt opp for aldersgruppen 9 – 16 år.

Til nå har det blitt arrangert treningsleir i bl.a. Norge, Finland og Estland. Neste år blir det trolig enda flere land både i og utenfor Europa. Stoke City FC er en internasjonal klubb, som selvsagt satser på å erobre verden, nå i samarbeid med Frei FK. 

Det er flere grunner til at Stoke City har dette tilbudet. De har et langsiktig mål om å bygge opp en mengde nye unge fans i Europa og resten av verden, de ønsker å reise ut med sine trenere også i ferietider, og ikke minst: Stoke City FC ønsker å få kjennskap til unge utenlandske talenter. Ser de unge lovende spillere, kan disse få tilbud om å besøke Stoke og trene noen dager med akademiet der!

Nærmere informasjon om påmelding og lignende vil bli det bli informert om tidlig i 2017.

- Rolf Inge Kvernstad


Marte på landslaget

10 november 2023

Tingvolljenta har nettopp kommer hjem fra landslagssamling, og det gav mersmak!

Frei G16 vant Dahlecup!

29 oktober 2023

Imponerende ferdigheter og dedikasjon gjennom hele turneringen sikret tilslutt gullet.

Herrelaget rykker opp!

23 oktober 2023

Takket være god hjelp fra Kårvåg/Havørn kunne gutta juble for opprykk til 5.divisjon i kveld!

Scroll til toppen