Fotballskole

Stoke City samarbeider med Frei FK

5. til 9. juli 2017 får vi besøk av Stoke City FC `s fotballakademi.

 

Stoke City samarbeider med Frei FK

Frei FK har nå fått 100% bekreftet at vi er valgt ut som samarbeidspartner og får anledning til å gjennomføre fotballskole med Premier League standard for våre ungdommer i juli 2017. Stoke City FC vil stille med profesjonelle trenere fra sitt fotballakademi.

Stoke Citys ungdomsavdeling – i samarbeid med Stoke City Supporters Branch Norway, arrangerer fotballskoler og treningsleirer i Norge, tilbudet også i gang i Norge, med gode tilbakemeldinger. 

Først ute var Rælingen utenfor Oslo i 2015. De gjentok suksessen i 2016, og vil også arrangere fotballskole i 2017.

I tillegg vil også ungdommer tilhørende andre klubber være velkommen til å delta. Tilbakemeldingene fra tidligere arrangører går på at opplegget er profesjonelt, spennende og betydelig rimeligere enn mange andre lignende tilbud fra utenlandske klubber.   

Påmeldingsavgiften er satt til 2250,- kr. pr. deltaker. Deltagerne får 5 timers samling hver dag i fem dager fra onsdag til søndag, en Stokedrakt og andre Stoke-effekter.

Opplegget for treningsleiren vil bli spesialtilpasset etter klubbens behov og ønsker. I utgangspunktet er opplegget lagt opp for aldersgruppen 9 – 16 år.

Til nå har det blitt arrangert treningsleir i bl.a. Norge, Finland og Estland. Neste år blir det trolig enda flere land både i og utenfor Europa. Stoke City FC er en internasjonal klubb, som selvsagt satser på å erobre verden, nå i samarbeid med Frei FK. 

Det er flere grunner til at Stoke City har dette tilbudet. De har et langsiktig mål om å bygge opp en mengde nye unge fans i Europa og resten av verden, de ønsker å reise ut med sine trenere også i ferietider, og ikke minst: Stoke City FC ønsker å få kjennskap til unge utenlandske talenter. Ser de unge lovende spillere, kan disse få tilbud om å besøke Stoke og trene noen dager med akademiet der!

Nærmere informasjon om påmelding og lignende vil bli det bli informert om tidlig i 2017.

- Rolf Inge Kvernstad


Scroll til toppen