www.freifotball.no

Nye hjemmesider lansert

Moderne og informative hjemmesider lanseres i samarbeid med Idium.

Nye hjemmesider lansert

Digital tilstedeværelse

Til det daglige vil våre plattformer på sosiale medier fremdeles være vår foretrukne informasjonkanal. Tempoet på sosiale medier er derimot høyt, og den historiske verdien går fort tapt. Derfor er det viktig med en landingsside som er lett tilgjengelig og samtidig ivaretar Frei Fotballklubbs profil og kultur. 

Klubbkultur

Friheten er stor og valgmulighetene mange. Eksempelvis kan ungdom- og seniorlagene ha spillerpresentasjoner på sine respektive lagsider. Det er bare fantasien som setter grenser. Det er kanskje med på å bygge en enda sterkere klubbkultur.

Samarbeid med Idium

Innhold og grafikk har vi utviklet helt selv, men plattformen leveres av vår samarbeidspartner Idium. Idium sponser Frei FK med gratis lisens på plattformen, samt installasjon og årlig drift.

- Frei FK er en klubb som over tid har hatt en en tydelig digital profil og som er godt synlige i lokalmiljøet. En naturlig samarbeidspartner for oss i Idium, sier daglig leder Odd-Geir Folland i Idium.

De nye hjemmesidene skal være oversiktlige, informative og lette å navigere på mobil og større skjermer. Sidene har også fått et betydelig mer moderne uttrykk.

Er det noe du savner? Noe som er feil? Ta kontakt på oystein@freifotball.no

Heia Frei!

En naturlig samarbeidspartner for oss i Idium
Odd-Geir Folland
Daglig leder, Idium

Årsmøte 2022

31 mars 2023

Årsmøte for 2022 er gjennomført og stadfester at Frei FK fortsetter å vokse kombinert med sunn drift og med kontinuitet i styret.

Scroll til toppen