Frei Klubbhus

Ny utstyrsleverandør på plass!

Frei FK har den siste tiden forhandlet med flere utstyrsleverandører. Nå er valget tatt.

Ny utstyrsleverandør på plass!

 

Frei Fotballklubb er et attraktivt sponsorobjekt takket være det gode arbeidet som legges ned på og utenfor våre to fotballbaner. Kombinert med at klubben ble nominert av Norges Fotballforbund som Norges kandidat til UEFA Best Grassroots Club Awards, så har det vært mange interesserte tilbydere som ønsket å identifisere seg med Frei FK. Etter flere runder med forskjellige aktører så er nå valget tatt.
 
"Vi har gjort et valg basert på kvalitet, utvalg, tilgjengelighet og ikke minst pris. Vi er derfor veldig glade for å kunne annonsere at vi nå blir en del av Macron-familien", sier styreleder Øystein Haugan
 

 

Medlemsfordeler og praktiske forhold knyttet til avtalen vil bli offentliggjort via klubbens kommunikasjonskanaler om ikke lenge. Det jobbes nå med å lande klubbkolleksjon og det vil bli arrangert en klubbkveld for våre medlemmer innen kort tid.
 
Frei FK sin kolleksjon vil kunne handles via Macron Norge sin nettbutikk, og etterhvert kommer vi også inn på supportershoppen til Kristiansund Ballklubb på Kristiansund Stadion.
 
Vi gleder oss veldig til å samarbeide med Macron!

Marte på landslaget

10 november 2023

Tingvolljenta har nettopp kommer hjem fra landslagssamling, og det gav mersmak!

Scroll til toppen