NFF sin høyeste lederutdanning gjennomført

Styreleder Øystein Haugan har gjennomført NFFs høyeste lederutdanning, FLK 4.

NFF sin høyeste lederutdanning gjennomført

Fotballeder kurs 4 er Norges Fotballforbunds høyeste lederutdanning. Kurset er tilpasset for personer med solid leder –og/eller trenererfaring fra klubb-, krets- eller forbundsplan, og som ønsker målrettet og praktisk lederkompetanse. Lederkurs 4 avdekker også hvordan ulikheter innad i styre, avdeling og trenerteam bør sees på som en ressurs, og at egen væremåte vil ha stor betydning for å kunne utnytte dette i hverdagen.

Øystein er full av lovord om kurset som gikk over en langhelg på Hoel Gård, idyllisk beliggende ved bredden av Mjøsa.

21 ledere og trenere var håndplukket etter en møysommelig søknadsprosess. 

NFF Lederkurs 4 består av korte plenumsforelesninger og illustrerende øvelser, individuelt og i grupper, og deltakerne blir gitt innsikt i og forståelse av egen væremåte i fotballhverdagen, kommunikasjon og påvirkningsstiler samt personlige lederforutsetninger.

- Kurset utfordrer deg som menneske og leder. Man får et godt innblikk i egen lederstil både på godt og vondt. Det var intense dager med strenge coronatiltak men hovmester Cato Haug ledet kurset på en forbilledlig måte sammen med dyktige veiledere. Jeg vil på det sterkeste anbefale kurset til mine fotballvenner, sier Øystein Haugan.

Frei Fotballklubb har et sterkt fokus på utdanning av våre trenere og ledere. Det er et prioritert mål for klubben at tillitsvalgte skal ha en kompetanse som er tilpasset klubbens målsettinger og behov. Her følger vi kravene NFF stiller gjennom Kvalitetsklubbprosjektet. Noen kurs holdes internt i klubben, mens andre kurs må medregne noe reising. Sportslig utvalg har en egen utdanningsansvarlig som kontinuerlig følger opp dette. 

 


Marte på landslaget

10 november 2023

Tingvolljenta har nettopp kommer hjem fra landslagssamling, og det gav mersmak!

Scroll til toppen