Marte Saugen

Marte på landslaget

Tingvolljenta har nettopp kommer hjem fra landslagssamling, og det gav mersmak!

Marte på landslaget

Marte Saugen (14) er den siste i rekken fra Frei Fotballklubb som har fått æren av å representere Norge sitt landslag.

Det norske J14-landslaget fikk en fantastisk start på UEFA Development Tournament. De to aller første landskampene til de norske jentene endte med seier. Først ble Hellas slått 6-0, så slo de norske jentene Wales også 6-0. Torsdag ble det tap mot England i den siste kampen.  

- Samlingen har vært veldig gøy, og jeg har fått minner for livet! Utrolig gøy å spille med flagget på brystet og kjenne på hvor lista ligger i verden. Spillerne på England var veldig gode. Både tekniske og smarte fotballspillere. I tillegg spiller alle på akademier som Liverpool og Chelsea, forteller målgarantist Marte.

Samlingen ble avholdt på St George's Park som er England sitt nasjonale senter for fotball. Og det er ingen tvil om at det brukes penger på nasjonalsporten i fotballens fødeland.

- Det gav meg sikkelig motivasjon når jeg så hvordan det var der! Råtøffe garderober og strøkne baner. Oppholdet har inspirert meg veldig, og det frister til gjentakelser, sier Marte som fikk mye spilletid i løpet av oppholdet.

Nå fortsetter fotballhverdagen i egen klubb og Marte er full av motivasjon til videre satsing. I slutten av november går turen til Trondheim og treningsopphold med selveste Rosenborg.

Stå på videre Marte! Vi heier på deg.


Scroll til toppen