God jul!

Julehilsen fra Frei Fotballklubb

Det nærmer seg jul og et nytt fotballår går mot slutten. De fleste lagene har allerede roet ned aktiviteten og lader batteriene til et nytt fotballår. Vi i styret har også senket skuldrene, og er fornøyd med at de aller fleste planene for 2023 er lagt.

Julehilsen fra Frei Fotballklubb

2022 har vært et spennende og godt fotballår, med utallige dugnadstimer lagt ned av alle våre engasjerte og ivrige støttespillere. Dere som er rundt lagene våre gjør en imponerende innsats, uke inn og uke ut, for at vi skal kunne tilby et trygt og godt fotballtilbud for barn og unge på Frei. Det er vi stolte av. I tillegg har vi andre tillitspersoner rundt klubben som legger forholdene til rette for denne aktiviteten. Uten dere hadde vi ikke klart oss!

Året har også vært godt rent sportslig. Av høydepunkter må vi trekke fram to 1.plasser under årets Storsjøcup, hvor både G13 og J16 tok med den største pokalen hjem. I tillegg har vi hatt enormt god deltakelse på de ulike kretslagene i år, spesielt på jentesiden. Vi er også stolt over å endelig ha en landslagsspiller igjen, noe som ikke har skjedd på mange, mange år. Vil også trekke fram at Malin Ersnes, som er klubbens høyeste rangerte dommer, har levert en imponerende sesong og ble belønnet med prisen for «Årets dommer» under høstsamlingen til fotballkretsen.

Vi har også levert en del gode tilbud selv, med flere fellestreninger for ulike årskull, ulike tiltak gjennom #allejenterpåbanen, et eget opplegg kun for keepere i barnefotballen, jevnlige keepersamlinger for ungdommer, rekruttdommerkurs, sommertreninger, samt at vi har hatt flere trenere på Grasrottrenerkurs nå i høst. Det er gledelig å se den gode aktiviteten som legges ned her.

Det bør også nevnes at det ble lagt nytt kunstgress på Omsundet Stadion i år. Dette var en sårt og etterlengtet investering for klubben. I tillegg har både Omsundet og Rensvik blitt oppgradert og er i dag godkjente anlegg etter miljøkrav fra fotballkretsen. Begge anleggene fremstår i dag som flotte fotballanlegg.

I barnefotballen har det vært full rulle gjennom hele året med yrende aktivitet fra tidlig ettermiddag på banene våre. Her har det blitt både seire, tap og uavgjort, skrubbsår og tårer, men mest av alt har det vært mye god fotballglede gjennom hele året. Vi gleder oss til å følge disse guttene og jentene i årene som kommer.

Vi vil takke alle som har bidratt i klubben denne sesongen. Takk til dere som følger oss, til samarbeidspartnere og samarbeidsklubber, fotballkretsen og sponsorer. Takk til alle dere som legger ned en innsats for at Frei Fotballklubb skal kunne fremstå som en så god klubb som vi gjør!

God jul til alle dere.

Julehilsen fra styret i Frei Fotballklubb

Hva skal vi finne på nå da?
Roar Trøan
Roar Trøan
Anleggsansvarlig

Marte på landslaget

10 november 2023

Tingvolljenta har nettopp kommer hjem fra landslagssamling, og det gav mersmak!

Frei G16 vant Dahlecup!

29 oktober 2023

Imponerende ferdigheter og dedikasjon gjennom hele turneringen sikret tilslutt gullet.

Herrelaget rykker opp!

23 oktober 2023

Takket være god hjelp fra Kårvåg/Havørn kunne gutta juble for opprykk til 5.divisjon i kveld!

Scroll til toppen