Futsal KM 2018

Klubben kunne igjen hente hjem edelt metall fra årets kretsmesterskap i futsal som gikk av stabelen i helga rundt om i innendørshaller i Nordmøre og Romsdal.

Futsal KM 2018

Frei FK stilte med seks lag i årets futsal kretsmesterskap. G16 og G14 stilte med to lag hver og tok turen til henholdsvis Isfjord- og Nessethallen. Dessverre holdt det ikke helt inn, og ingen gikk videre til sluttspillet. Rapportene er allikevel krystallklare. Frei FK spiller flott futsal men denne gangen var det stolpe ut for G14 og G16. Futsal er en maginidrett.

G13 fikk boltre seg på hjemmebane i fylkets beste innendørshall, Freihallen, i innledende runde. De tok seg lett videre til semifinale mot Dahle. Her ble det dessverre tap. Det var derimot en skjerpet og revansjesugen gjeng som spilte bronsefinale mot KFK. Her ble det seier etter at Mikkel Bjerkås fikk satt inn kampens eneste scoring i sudden-death. Godt jobba gutter!

J14 startet litt haltende i Dahlehallen men de fikk omsider fart på sakene. De vant pulja etter flere store seire, og møtte Gossen i semifinale. Her ble det en overbevisende 2-0 serier og det var duket for en reprise av fjorårets finale mot Træff.

Klok av skade hadde Træff hentet inn det som kanskje er et av de største fotballtalentene i fylket. Uansett så holdt våre jenter god stand og det ble en spennende og fartsfylt finale. Dessverre ble det 1-3 tap denne gangen, men jentene viser igjen at de er å regne med i toppen. En liten trøst for jentene er at Thea Eline Haugan (12) ble toppscorer i J14 klassen med sine seks mål. 

Sluttspillet i Idrettshallen ble streamet live via Tidens Krav og Romsdals Budstikke. Andreas Theigmann Hanssen fra kretsen kommenterte samtlige kamper og kunne vise til en fantastisk innsikt og kompetanse om spillerne i vår krets. Imponerende og betryggende. Livestream fra kampene kan du se hos Tidens Krav. (Krever abonnement)

Her kan du lese hva kretsen selv skiver om årets futsal KM: Oppsummering av Futsal KM 2018


Scroll til toppen