Frei Stadion

Frei Stadion er historie

Bygslingsavtalen på Møst er gått ut

Frei Stadion er historie

Frei Stadion på Møst er nå historie. Frei IL Fotballgruppe har siden 1940-tallet hatt denne stadion som sin hovedarena, helt frem til Omsundet Kunstgressbane sto ferdig. De seneste årene har den dels fungert som kamparena og treningsbane for aldersbestemte lag.
Gjennom historien har Frei Stadion vært et viktig samlingspunkt for klubben, og mange har hatt flotte fotballoppplevelser på Møst opp gjennom tidene.

Når vi nå går inn i 2017, er det andre krav til fasiliteter som gjelder. Vi har Omsundet som for all fremtid vil være vår hovedarena og samlingspunkt, samtidig som at vi har som målsetting å få tatt i bruk en ny 9`er bane på Rensvik i løpet av 2017.

Når det gjelder Frei Stadion på Møst, er imidlertid tiden kommet for levere banen tilbake til eierne; Asbjørn og Ellen Inger Enge på Endreset Besøksgård. Vi takker for samarbeidet og ønsker de lykke til videre med sitt arbeide.

Vi lar bildet av Svein Romuld og Bjørn Husby  fra glansdagene på 80 tallet illustrere et av mange stolte øyeblikk på Frei Stadion.

- Rolf Inge Kvernstad


Marte på landslaget

10 november 2023

Tingvolljenta har nettopp kommer hjem fra landslagssamling, og det gav mersmak!

Frei G16 vant Dahlecup!

29 oktober 2023

Imponerende ferdigheter og dedikasjon gjennom hele turneringen sikret tilslutt gullet.

Herrelaget rykker opp!

23 oktober 2023

Takket være god hjelp fra Kårvåg/Havørn kunne gutta juble for opprykk til 5.divisjon i kveld!

Scroll til toppen