Frei Stadion

Frei Stadion er historie

Bygslingsavtalen på Møst er gått ut

Frei Stadion er historie

Frei Stadion på Møst er nå historie. Frei IL Fotballgruppe har siden 1940-tallet hatt denne stadion som sin hovedarena, helt frem til Omsundet Kunstgressbane sto ferdig. De seneste årene har den dels fungert som kamparena og treningsbane for aldersbestemte lag.
Gjennom historien har Frei Stadion vært et viktig samlingspunkt for klubben, og mange har hatt flotte fotballoppplevelser på Møst opp gjennom tidene.

Når vi nå går inn i 2017, er det andre krav til fasiliteter som gjelder. Vi har Omsundet som for all fremtid vil være vår hovedarena og samlingspunkt, samtidig som at vi har som målsetting å få tatt i bruk en ny 9`er bane på Rensvik i løpet av 2017.

Når det gjelder Frei Stadion på Møst, er imidlertid tiden kommet for levere banen tilbake til eierne; Asbjørn og Ellen Inger Enge på Endreset Besøksgård. Vi takker for samarbeidet og ønsker de lykke til videre med sitt arbeide.

Vi lar bildet av Svein Romuld og Bjørn Husby  fra glansdagene på 80 tallet illustrere et av mange stolte øyeblikk på Frei Stadion.

- Rolf Inge Kvernstad


Mental helse i idretten

27 mai 2024

Fullsatt sal da Felix Baldauf og Even Karpuz i BROR Mental Helse holdt et tankevekkende foredrag om mental helse i idretten.

Scroll til toppen