Dahle-Cup 2018

Første helg av Dahle-cup 2018

Frei FK har påmeldt over 30 lag i årets Dahle-Cup som går over to helger. Første helg er nå unnagjort og her følger en liten oppsummering.

Første helg av Dahle-cup 2018

Våre yngste spillere sørget for å farge Dahle kunstgresshall sort, og det var ingenting å utsette på innsatsen! Mye vakkert spill, og ikke minst blide fjes er noe av beholdningen fra en begivenhetsrik helg. Fotball er moro og nytes best sammen med lagkamerater/venninner!

I ungdomsklassen stod Frei FK G16 for en sterk prestasjon da de for tredje året på rad vant sin årsklasse. I en spennede finale mot Kattem trakk våre gutter tilslutt det lengste strået da de vant 3-2 etter forlenget spilletid. Andrelaget gjorde også en god innsats og kom helt til bronsjefinale. Der ble det dessverre tap, men trenere Fredrik Kleivil og Arild Ersvik er veldig fornøyd med guttas innsats.

Frei FK G15 var også i aksjon. Helga startet trådt, og ballen ville ikke i mål. Men de bet godt fra seg på søndagen, og vant tilslutt B-sluttspillet etter en spennede finale mot Dahle som endte 5-4. 

Samarbeidslaget CFK/Frei J16 spilte også i helga. De spilte seg helt frem til bronsjefinale, men der ble det dessverre tap mot Flatås.

Takk til Dahle IL som så langt har arrangert en flott cup. Vi gleder oss allerede til neste helg.


Scroll til toppen