eFotball i Frei FK

Frei FK stiller lag i den nyoppstartede NFF eFotball-serien.

eFotball i Frei FK

Turneringen har oppstart 19. november 2020 og vil foregå på FIFA 21. Konseptet er laget for å gi spillere, klubb, krets og publikum nye muligheter til å konsumere fotball. Turneringen vil bestå av kretsmesterskap, regionalt sluttspill og deretter et nasjonalt sluttspill på Ullevaal Stadion.

Klubben ønsker med dette å være til stede på en arena som vi vet er viktig for mange av våre medlemmer. Om det skulle vise seg at det er god interesse for eFotball så vil klubben i fremtiden bl.a arrangere klubbmesterskap.

Hvem representerer Frei FK?

Som regel er det jo Kristiansund BK som henter våre spillere, men denne gangen er det faktisk motsatt. Flere vil nok dra kjensel på Magnus Hendseth som gjorde sine saker bra under fjorårets eFotball-serie for nettopp KBK. Magnus, opprinnelig fra Valsøyfjord, spiller til vanlig fotball for Frei FK G19 samt bidrar som trener for Frei FK G16. I tillegg har han nå tatt på seg ansvaret med å være eFotballansvarlig i Frei FK.

Med seg på laget har han Andreas Bakeng-Rogne som er tilnærmet født og oppvokst på Omsundet Kunstgress. Den talenfulle teknikeren ble hentet til KBK i 2018 men da sjansen meldte seg til å bidra for moderklubben i Fifa21 var ikke Andreas vond å be. 

- Vi er nok underdogs, sier den alltid beskjedne Magnus.

Frei FK ønsker gutta lykke til og anbefaler alle å følge med i våre sosiale kanaler. Her blir det show!

Her finner du siste resultater og tabell: Challangermode.com


Marte på landslaget

10 november 2023

Tingvolljenta har nettopp kommer hjem fra landslagssamling, og det gav mersmak!

Scroll til toppen